Мадлен Райт, колишня футболістка, яка зараз ділиться знімками на OnlyFans, змусила серце битися частіше з її останнім завантаженням в Instagram на тлі приголомшливого заходу сонця у відпустці.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Бомба-блондинка поділилася знімком біля моря в топі з глибоким вирізом, що залишає мало місця для уяви, і короткій спідниці. І її шанувальникам сподобався знімок, так як багато хто прокоментував її красу - з ще більшою кількістю смайликів з серцевими очима.

Один шанувальник сяяв: "Чудовий, який дивовижний», а інший просто додав "Королева" зі шквалом вогняних смайликів. Пост отримав більше 8000 лайків, але це лише мала частина величезного числа підписників Райт, що налічує 375 000 чоловік на платформі.

Мадлен Райт: скрін поста в соцмережі
Мадлен Райт: скрін поста в соцмережі

Популярні новини зараз
Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Райт була найбільш відома своїм періодом в Charlton Athletic після того, як спочатку грала за жіночу команду Millwall.

Однак вона була звільнена з боку Чарльтона після того, як з'явилося відео, на якому вона вдихає повітряні кулі на вечірці і п'є з пляшки шампанського в своєму Range Rover Evoque.

З тих пір Райт вибачилася за інцидент: "Я була молода, я байдикувала з друзями і насправді не розуміла свого становища і відповідальності, яку я несла".

Однак після того, як Instagram Райта почав набирати обертів після інциденту, вона вирішила монетизувати свій образ.

Нагадавши, у мережі розповіли про один з найгірших матчів збірної України з футболу.