Знаменитий російський телеведучий, комік і шоумен Максим Галкін примножує зусилля, щоб ще більше допомогти українцям постраждалим від війни. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін ще в перші дні російського вторгнення покинув рідну країну і переїхав разом з дружиною Аллою Пугачовою і дітьми в Ізраїль. Він активно висловлюється проти російської агресії і висміює уряд, який веде його батьківщину в прірву.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу артист звернувся до шанувальників з гарною новиною. Він оголосив кілька нових концертів, запланованих на серпень. Частину зібраних грошей, як раніше заявляв Галкін, він направить на допомогу українцям, які постраждали від війни.

"А зараз спеціально для вас мої дорогі Передплатники, то чим я давно не займався - анонс моїх концертів", - з посмішкою на обличчі сказав артист.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Варто відзначити, що концерти Максима Галкіна користуються великою популярністю і квитки на них розлітаються, як гарячі пиріжки. Він багаторазово оголошував додаткові виступи, щоб всі бажаючі змогли посміятися з його нової програми.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін заговорив про нову і жорстоку Росію, яку він не в змозі виносити.

Також наш портал писав, Потап захопився Максимом Галкіним, який показав середній палець "русскому миру": "Піднявся в моїх очах".

Крім того, ми повідомляли, не така розкіш, як була в Харкові: Сніжана Бабкіна показала в яких умовах живуть через війну.