У неділю, 19 червня вся Україна відзначає День батька. Таке свято було засноване для наших чоловіків, щоб показати цінність кожного глави сімейства.

У кожної дитини є свої теплі спогади, які пов'язані з батьком, адже, як співали Потап і Настя Каменських - "Тато вам не мама, з татом можна все".

Батько і дитина
Батько і дитина

У 2022 році багато хто не зможе привітати батьків особисто, оскільки ті захищають Україну від російських окупантів або знаходяться за тисячі кілометрів від рідних. Але ніщо не зможе відібрати добрі думки про найріднішу людину. Так, напередодні Дня батька ведучі Нового каналу Леся Нікітюк, Олена-Крістіна Лебідь, Анна Жижа та експерт реаліті "На ножах" Алекс Якутов поділилися теплими спогадами про своїх тат.

Леся Нікітюк, ведуча реаліті "Пара на мільйон":

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Мій тато - Іван Іванович - дуже класний! У нього найкращі калганівка і зубрівка в світі, і про це знають всі мої друзі. Він у мене справжній чоловік! Все життя мене захищає: у нього дуже коротка розмова з тими, хто намагається зробити мені погано – слідом за російським кораблем, все (посміхається). Тато - господар, класний рибалка, професіонал. Я йому купила човен, і він постійно ловить рибу. Якщо не виходить, то купує (сміється). Батько справжній жартівник, дуже компанійський, може і поспівати, може і посміятися. А ще мій тато справжній патріот України! Хочу привітати його з Днем батька і сказати, що я його дуже-дуже люблю!"

Леся Нікітюк. Фото: скріншот youtube
Леся Нікітюк. Фото: скріншот youtube

Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проєкту "Аферисти в сітях" поділилася тим, що спогади про батька у неї найсонячніші, адже у них був особливий ритуал.

"Щосуботи він водив мене в парк атракціонів. Що це для дитини? РАЙ! І він, на відміну від мами, дозволяв мені кататися на чому завгодно! Навіть на нудотних "центрифугах". Адже знав, що я міцний горішок. І головне - потім ми йшли у відкриту паркову кафешку, де він брав мені пломбір з шоколадом в креманочку, а собі – холодне пиво. І ми так класно сиділи і сміялися, насолоджуючись кожен своїм "смаколиком"."

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Анна Жижа, ведуча проєкту "Ревізори на порозі" має мільярди теплих спогадів, пов'язаних з татом. Одного разу вночі він зробив їй костюм для танцю в дитячий садок. І на ранок у свої п'ять років вона була красунею.

"Пам'ятаю, як батько привіз мені джинси з відрядження. Мені було чотири, і я була дуже круто одягнена. Але найголовніше, що пам'ятаю, він мене ніколи не лаяв. Що б я не накоїла (а я робила шкоду постійно), він просто дуже щиро сміявся. І будь-яка неприємна ситуація закінчувалася нашим спільним сміхом. Напевно, тому все своє життя не боюся робити помилки."

Дуже яскравий спогад - як тато вчив її плавати в Криму. Вони їздили дикунами, жили в наметі. Він відніс її на глибину і сказав: "Пливи до мене". А сам відходив.

"І я пливла, пливла під водою - так батько навчив мене плавати і пірнати за одне літо. Тоді мені було чотири, може, п'ять років."

Ганна Жижа, ведуча "Ревізори на порозі"
Ганна Жижа, ведуча "Ревізори на порозі"

Алекс Якутов, експерт реаліті "На ножах" тримає в серці найтепліші спогади, пов'язані з батьком, про те, як він вчив його ловити рибу.

"У нас була дача на березі Азовського моря. Папа нарізав залізні труби, прив'язував до них поплавці, вантажив на тачку і тягнув до моря. Закидав труби, сідав на березі і чекав хвилин 30. Заходив у воду і перевіряв гачки, зазвичай кілька бичків вже чіплялися. А ще я завжди чекав вечора, коли батько приїжджав на дачу з роботи. Темніло, вони з сусідами витягали сітку довжиною метрів 100 і йшли до моря. Я був маленький і не розумів, що так рибалити не можна. Це правопорушення. Але спогади все одно залишилися теплі."

Алекс Якутов, фото: Instagram
Алекс Якутов, фото: Instagram