Сніжана Бабакіна показала як своїми руками зробила святкові приготування

Про це дружина відомого співака розповіла в сторіс Іnstagram.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

18 червня молодшому сину Сергія Бабкіна та Сніжани виповнилося 3 роки. Варто зазначити, що в цьому році приготування до святкування були особливими для зіркової сім'ї.

Як відомо, Сергій та Сніжана зараз мешкають за кордон, проте, там популярні інші зірки, тому вони стикнулися з певними побутовими труднощами. Як написала в сторіс блогерка:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"В цьому році готуємо все самі. Ех, як зручно було в Харкові. всі знайомі, приїхали, надули, запакували, організували. А зараз новий досвід."

Сергій та Сніжана власноруч зробили приготування з нагоди дня народження молодшого сина Єлисея. Варто зазначити, що Сергій пишається тим, що молодший син є точною копією батька.

Всі приготування зіркової сім'ї пройшли вдало, Єлисей був в захваті від святкування та подарунків, які цього разу, запаковував особисто Сергій.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Сергій Бабкін викликав безліч запитань несподіваним кадром: "Схожий на..."

До слова, не така розкіш, як була в Харкові: Сніжана Бабкіна показала в яких умовах живуть через війну.

Раніше ми писали, що Сніжана Бабкіна без сорому засвітила апетитні вишеньки, але турботливий чоловік тут же пояснився: "Це так завжди по життю"