Відомі українські співачки Jerry Heil та Alyona Alyona записали третій спільний трек про війну під назвою "Чому?"

Свою нову роботу співачки представили в соціальній мережі Youtube.

Alyona Alyona і Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona і Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Вже за кілька годин шанувальники назвали нову роботу дуету шедевром.

Пісня присвячена війні в Україні, всім жахіттям які пережили прості люди. В них забрали все, що було у мирному житті: домівки, роботу та найцінніше - життя. З приходом війни зірки переосмислили та усвідомили, що є найкращим у світі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чому в людей забрали домівки? Чому в людей забрали безпеку? Чому страждають невинні? Чому ллються дитячі сльози? З приходом війни ми з Jerry Heil усвідомили, що найкраще благо в світі – це служити. Проявляти любов. Усі істини – прості. Рідна земля не має аналогів", – підписала ролик Alyona Alyona.

У коментарях шанувальники написали:

"Як завжди, до мурах і до сліз 🥺❤️🙏 Неймовірна пісня! Бог все бачить, а отже Україна вистоїть в цій війні і перемога буде за нами 🙌🇺🇦"

"Дякую, що підняли цю тему. Чому ж наш народ має так сильно страждати за власну свободу?..💙💛"

Нагадаємо, Alyona Alyona назвала факти про Литву, які підкорили її серце: "Назавжди"

До слова, Alyona Alyona і Jerry Heil показали, як проводять час в Європі: "Серцем з Україною".

Раніше ми писали, що Alyona Alyona відзначила свій 31-й день народження з маленькими біженцями в дитячому садку: "Хочу перемоги і жити на мирній землі"