Відомі українські виконавиці Alyona Alyona і Jerry Heil показали, чим займаються, поки знаходяться далеко від дому. Кадрами знаменитості поділилися на сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona і Jerry Heil виїхали з України, але продовжують активно допомагати нужденним, які постраждали від війни. Так, зараз зірки знаходяться в Європі, але навіть там роблять все і навіть більше, щоб підтримати українців.

ALYONA ALYONA. Фото: скрін youtube
ALYONA ALYONA. Фото: скрін youtube

"Ми разом зараз в Європі, і серцем ми з Україною. Тому відвідуємо волонтерські центри, які збирають амуніцію та гуманітарну допомогу для України, беремо участь у мирних маршах. Але зустрічаємося з жінками біженцями, які залишили рідні домівки. Ми вважаємо за потрібне бути поруч з ними і підтримувати їх."

Зірки захопилися біженцями з України, які також не просто перечікують війну, а діють - виходять на мітинги і закликають світ допомагати боротися проти зла в образі Путіна і його війська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вони організовують марші на підтримку України, вони організовуються у волонтерських центрах, організовують своє життя в готелях для переселенців. Вони мітингами закликають політиків Європи допомагати здолати світове зло. І це все врешті-решт подарує нам мир.

Раніше портал Знай повідомляв, Євген Клопотенко розкрив головну слабкість, з якою не в силах боротися: "Обожнюю дивитися, як люди..."

Також ми писали, Оля Полякова притулилася до красеня після концерту в Грузії, і засвітилася від щастя: "Суперзірка..."

Крім того, ми інформували, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво відкрив українцям" таємниці своєї душі": "Перемішати разом з сиром, а потім..."