19 червня завершується перейменування вулиць та назв у столиці за допомогою додатку "Київ цифровий".

Перелік вулиць і площ, запропонованих до перейменування, визначила експертна комісія фахівців Українського інституту національної пам’яті, Інституту історії України та інших установ. Загалом у списку 296 об’єктів. Співачка Саша Кольцова, яка виступає у гурті "Крихітка" твітнула про голосування, зізнавшись, яких хлопців полюбляє.

Саша Кольцова. Фото: Facebook
Саша Кольцова. Фото: Facebook

До речі, хлопці, якщо ви сьогодні терпляче тицяли протягом двох годин і проголосували за всі 100+ перейменування радянських і російських назв в Києві Цифровому, то можете сміливо додавати цю інфу в профайл Тіндера. Ми любимо наполегливих і терплячих. Каша Сальцова

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Серед майже 300 варіантів перейменування, є можливість дерусифікувати вулицю Жолудєва на Олександра Махова, а Волгоградську — на Романа Ратушного.

Вже завтра результати голосування передадуть у Київраду для подальшого розгляду та експертизи.

Саша Кольцова, instagram.com/kashasaltsova
Саша Кольцова, instagram.com/kashasaltsova

Зазначимо, що Саша Кольцова нещодавно виступала, збираючи кошти на турнікети для ЗСУ. Вона не лише співала, але й гуморила, що надзвичайно сподобалося шанувальникам, які прийшли на концерт.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Саша Кольцова пожартувала про тривожні коридори та гордість відбувати "термін" у підтримку ЗСУ, назвавши українців бійцями "плоскодупного фронту".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Саша Кольцова з "Крихітки" назвала найкраще місце і час, щоб боротися з росіянами.

Також "Знай.ua" писав, що Саша Кольцова присвятила свій день народження перемозі України.