Війна змінила життя артиста Pianoбой

Про це він розповів в програмі "Зірковий шлях".

Pianoboy
Pianoboy

Колишній піаніст гурту "Океан Ельзи" Дмитро Шуров (Pianoбой) розповів, що з початком війни у нього в житті відбулось багато змін. Він навіть не міг писати та співати.

"В перші дні війни для мене музика просто по суті вмерла, я не підходив практично до інструменту і навіть не слухав, й зараз не слухаю музику", - сказав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потім співак сконцентрувався на тому, чим може бути корисним. Він давав багато інтерв'ю західним ЗМІ, бере участь у волонтерських проєктах та дає благодійні концерти для захисників та ДСНС.

Зараз співак випускає нову пісню, яка називається "Триматись своїх", яка, на його думку, має об'єднати людей.

Також Дмитро зізнався, що останнім часом не заробив жодної копійки, а потім він зауважив, що вони з дружиною не пропадуть. Проте зауважив, що свою "подушку" вони вже майже проїли, але зірка поки не думає про це.

Нагадаємо, співак Pianoboy поділився, як ледь не втратив найдорожче: "Відчайдушно хотів зайти..."

До слова, український гурт Pianoбой потрапив у смертельну аварію: перші подробиці.

Раніше ми писали, що Pianoboy показав буйство нещадної стихії на Kozak Fest: "Прошу, бережіть себе"