Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Чутки про його смерть перебільшені. Нещодавно він сам про це сказав на петербурзькому форумі, але я знаю точно, що в комі він не був, а ось у ступорі – він був. Він вийшов з ладу на пару годин, і лікарі намагалися його якимось чином привести до тями: його кололи і били по щоці», - зазначив Влад Росс.

На думку астролога, у путіна цілком можливо може бути недуга центральної нервової системи, а саме хвороба Паркінсона, коли з'являється мимовільний тремор кінцівок і різні рухові порушення.

«У комі він не був, але в ступорі і застої був точно, а ось тепер він виходить на публіку виключно (на петербурзький форум, - Ред.) під дією екстазі: він збуджений і починає говорити, що він «Петро I», - сказав Влад Росс.

Як сказав астролог, щойно Марс планета вбивств увійде до астрологічного будинку влади росії, то путін помре. За словами астролога, це буде 16 липня.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

«Я вже всіх кілерів підготував. Дорогі кілери, дуже вдала дата, субота, 16 липня, путін може, як завжди, плавати у своєму басейні, з 16 липня до кінця серпня можна буде його ліквідувати…», - сказав Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олександр Кочетков пояснив, чи є сенс Росії використовувати тактичну ядерну зброю.

Також Знай.ua публікував слова Тараса Загороднього: росія все більше переконується, що вона взагалі одна.