Багато українців, найімовірніше, вже скучили за різними телешоу, які були поставлені на паузу через початок повномасштабної війни проти рашистів, 24 лютого 2022 року.

Однією з таких передач безумовно є кулінарний "МастерШеф" з трійкою журі - Ектором Хіменесом-Браво, Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською, яку Віктор Перехрест (той, про кого ми зараз поговоримо) вважає прикладом у кулінарії.

Вітя Перехрест, фото: Instagram
Вітя Перехрест, фото: Instagram

Хлопець ще в березні зайнявся медичною допомогою постраждалим від війни людям в якості парамедика. А зараз в TikTok з'явився кумедний момент з Віктором, де він демонструє як вирішив перекусити у військовій формі.

"Загалом, друзі, всім привіт. Тримаємося. Це ми з волонтерами, це мій товариш Льоня. Ось такий ось бутерброд їм і чай п'ю. Так що всім гарного вечора, ми всіх любимо. Слава Україні!", - говорить він в ролику.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вітя Перехрест, фото: Instagram
Вітя Перехрест, фото: Instagram

Ніхто напевно і подумати не міг, що такий нешкідливий хлопець, у якого було достатньо хейтерів на проекті, може мати велике серце, щоб не роздумуючи йти і допомагати людям.

@vitya_perehrest

#тренди #зсу🇺🇦 #всемдобра #мастершеф #россияукраина #топ #леня #тренди #еда #россияукраина #мир #украина #зсу2022🇺🇦 #пекин2022 #жывотные

♬ оригинальный звук - Текст песен❤️

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво порадував рецептом незвичайних сирників: з кінзою і не на сковороді

Як повідомляв "Знай.ua", Ліза Глинська з "МастерШеф" нагадала улюблену страву українців і показала свої Вишеньки: "Я вас навчу всьому"

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Клопотенко згадав, як йому зашивали коліно без анестезії: "Заради бургерів..."