Поки українці сумують в очікуванні нового, 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольским, ведучий проєкту Григорій Решетник запустив цикл передач "Як ти?".

В рамках передачі він поспілкується з колишніми учасникам та головними героями проєктів "Холостяк" і "Холостячка". Але в 5 випуску до Решетника з'явиться відома людина, яка не мала відношення до вищезгаданих проєктів.

Григорій і Христина Решетник, фото: Знай.uа
Григорій і Христина Решетник, фото: Знай.uа

25 червня о 9:30, в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде п’ятий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу перед глядачами відкриється улюблена ведуча мільйонів – Надія Матвєєва. Дізнайтеся, як рятувала сім'ю з-під ворожих куль, де знаходиться її дорослий син зараз та ексклюзивне зізнання про стосунки – хто коханий Надії Матвєєвої?

Надія Матвєєва – теле- та радіоведуча. Стала відомою всій країні як господиня проєктів "Все буде добре" та "Все буде смачно" на СТБ, щодня даруючи глядачам корисні поради та позитив.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"До війни з сьогоднішньою моєю гостею ми зустрічалися щотижня, адже вже давно ведемо проєкт "Неймовірна правда про зірок", а сьогодні – "Неймовірна правда про українців". Талановита телеведуча, красива жінка, і саме завдяки їй кожен українець знає, що все буде добре!" – розповідає про героїню Григорій Решетник.

Надія Матвєєва, instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya
Надія Матвєєва, instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Надія двічі була заміжня. Сину Владиславу – 29 років. Телеведуча зізнається, що зараз її серце зайняте!

"Це виклик життя", – скаже про свого обранця Надія Матвєєва.

Хто ж цей загадковий чоловік? Всі ексклюзивні подробиці не пропустіть у відвертому інтерв’ю.

Нагадаємо, що Надія Матвєєва захопилася людяністю військових, які рятують тварин з-під обстрілів.

Раніше ми повідомляли, що Надія Матвєєва пообіцяла покарати окупантів за кожне відібране життя, ніякої пощади не буде.