Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" і "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Зараз артистка активно розвиває свій аккаунт в Instagram і розміщує інформативні пости для шанувальників, число яких вже перевалило за 500 тисяч.

Надія Матвєєва в новій публікації згадала українців, які живуть в окупованих росією містах і заявила, що навіть уявити собі не може, що вони відчувають, коли деякі люди кричать про те, що втомилися від війни.

Скріншот з Instagram, Надія Матвєєва
Скріншот з Instagram, Надія Матвєєва

Телеведуча з сарказмом написала, що вони напевно мають право насолоджуватися життям без постійних обстрілів, злодійства з боку окупантів і втрати близьких людей.

"Але це примара... Війна триває не лише в Україні. Світ охоплений жахіттям, навіть якщо не відчуває це повною мірою", - пояснила Матвєєва.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Артистка заявила, що росіяни не залишаться безкарними і вони обов'язково за все поплатяться. Більш того, вона впевнена, їм не вдасться захопити території інших країн і в їх мерзенну пропаганду ніхто вірити не буде.

"Ми вистоїмо! Не дамо замовчати війну!Дякуємо нашим захисникам, які не зупиняючись боронять рідну землю 🇺🇦 Підтримуємо ЗСУ, працюємо щосили, надихаємо один одного 💛💙 ", - додала телеведуча.

Раніше ми писали про те, що ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва навчила українців важливому вмінню під час війни: "Ворог може зривати"

Як повідомляв Знай.uа, Надія Матвєєва готова особисто зустрітися з українками, щоб привести їх тіло в порядок: "Необхідно кожній жінці зараз"

Також портал Знай.uа писав, що ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва розповіла, як війна зруйнувала грандіозні плани: "Попереду багато справ"