Відома телеведуча Надія Матвєєва в свої 53 роки після двох розлучень зізналася, що закохана. При чому в хлопця, який на 20 років молодший.

Про це знаменитість розповіла Григорію Решенику в рамках проєкту "Як ти?".

Надія і раніше зазначала, що велика різниця в віці для неї табу, але зараз життя зламало всі її стереотипи і ведуча "Все Буде добре" нарешті щаслива.

Надія Матвєєва, фото: прес-служба СТБ
Надія Матвєєва, фото: прес-служба СТБ

А як же відреагували рідні Надії на такий любовний альянс? І на це питання Матвєєва відповіла теж. Чоловік вже знайомий з її мамою і 25-річним сином Владиславом. Це сталося ще до війни.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Тоді це сприйнялося нормально, а коли стало відомо, що все серйозно і ми будемо жити разом, то ставлення змінилося... І мама, і син не дуже сприймають... Напевно, ця близькість між нами вже не влаштовує, так я думаю. Просто серйозність намірів, що я тепер не тільки їм належу...".

Надія тонко натякнула Решетнику, що рідні бояться, що молодий чоловік скористається популярністю телеведучої. Матвєєва сказала, що навіть не хоче це промовляти, так як це не так. Вона живе з цим чоловіком і знає його. Недовіра близьких неприємна коханому, переконана Надя.

Надія Матвєєва, фото: Знай.uа
Надія Матвєєва, фото: Знай.uа

Відзначимо, що у чоловіка теж є дитина, але він поки не познойомив Матвєєву з ним. Надія не знайома ні з ким із родичів свого бойфренда, так як через війну все по різних куточках. Більше того, вона навіть не цікавилася, чи знають вони про неї.

"Я правда кохаю цього чоловіка... Разом з ним мені взагалі якось інакше це переживати... Багато пар під час війни зламалися, а ми навпаки - стаємо такими близькими... Ці стосунки настільки міцніють",- зізналась телеведуча.

Чоловік вже навіть встиг освідчитись Надії.

"Це було несподівано... Тому що, відверто кажучи, ми не домовлялися, що ми одружимося... Просто було зрозуміло, що ми будемо разом завжди, але конкретних обговорень не було. У якийсь момент ми спілкувалися по відео і я щось сказала... А він мені у відповідь "А я хочу на тобі одружитися. Видеш за мене заміж?". Мені було так приємно, що він це сказав, але виходить, що я сказала "Так". Це не вважається пропозицією, тому що немає обручки. Це не я сказала, це він. У нього немає грошей поки, щоб купити обручку..."

Нагадаємо, що 53-річна Надія Матвєєва закрутила роман з хлопцем, який на 20 років молодший.

Раніше ми повідомляли, що Надія Матвєєва захопилася людяністю військових, які рятують тварин з-під обстрілів.