Російський гуморист і актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт в Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями з особистого і творчого життя, за якою в соцмережі стежить більше 9 мільйонів чоловік.

Максим Галкін розмістив нову фотографію своєї коханої дружини, естрадної російської співачки Алли Пугачової. Знімок був зроблений їхньою донькою Лізою. У кадрі Примадонна в білосніжному костюмі і без макіяжу радісно посміхається, немов йдучи на камеру.

Гуморист в підписі до публікації написав, що саме так Пугачова виглядає очима доньки Лізи.

Скріншот з Instagram, Максим Галкін
Скріншот з Instagram, Максим Галкін

Як відомо, зараз зоряна сім'я перебуває в Ізраїлі, а сам Галкін активно виступає проти війни і путінського режиму. Більш того, він проводить благодійні концерти і всі зібрані гроші перераховує на допомогу Україні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Шанувальники адресували Примадонні безліч компліментів про те, як молодо і свіжо вона виглядає, незважаючи на вік. Також побажали їй довгих років життя і щастя.

Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/
Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/

Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/
Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/

Раніше ми писали про те, що на Максима Галкіна напали під час виступу через жарти про росію: артист показав обличчя в гематомах

Як повідомляв Знай.uа, посіпаки путіна захотіли віджати у Алли Пугачової і Галкіна їхній замок: помітили те, чого не бачили роками

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін показав подорослішавших близнят і помолоділу Аллу Пугачову: "Сім'я - це сила!"