Це не завадило їй допомагати українцям - волонтерити, створити фонд, брати участь у благодійних виступах. Підтримувати бойовий дух їй допомагають щоденні ритуали.

"Ми всі зараз переживаємо дуже важкий період. Коли не знаєш, як правильно чинити. Коли все так неоднозначно. Коли потрібно облаштовувати життя спочатку. Звичайно, при таких обставинах настрій і самопочуття змінюються, як кардіограма. Я дуже чутлива людина, яка гостро реагує на те, що відбувається навколо. Допомагає мені рутина. У мене є набір інструментів, якими користуюся вже два роки, - розповіла Мішель Новому каналу. — Завжди прокидаюся в один і той же час і приділяю увагу собі. Не беру в руки телефон, не читаю новини. Адже установка, яку ти даєш собі вранці, впливає на весь твій день. Я приймаю контрастний душ - він бадьорить і позбавляє від тривожності. Далі розтягуюся і роблю дихальні практики. Дихання допомагає заспокоїтися і зосередитися. Потім починаю медитувати, вимовляти афірмації або стояти на тренувальних цвяхах. Після цього планую свій день."

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

Також Мішель відновлюється за допомогою спорту. Тренується три рази на тиждень і займається бігом. Це робить її більш продуктивною.

"Ще одна звичка - правильна література. Поки я читаю "радикальне прощення" Коліна Тіппінга і перечитую твір свого улюбленого автора Альберта Еспіноси "Si tu me dices ven lo dejo todo... pero dime ven". Це розповідь про внутрішні переживання людини. Головному герою було дуже важко. У 17 років він втік з дому. На своєму шляху зустрічав людей, які допомагали або говорили про те, що його змінювало. Завдяки їм головний герой знайшов справжнього себе, - додала співачка. — До речі, допомога людям — це ще один інструмент, який підтримує мій дух. Хоча нещодавно я закрила свій збір на амуніцію, все одно продовжую фінансово та інформаційно підтримувати волонтерів і просто роблю хороші справи для оточуючих людей."

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Мішель Андраде в Загребі з "Динамо" Київ
Мішель Андраде в Загребі з "Динамо" Київ

Крім цього ведучій тревел-шоу на Новому каналі допомагає творчість. На початку повномасштабної війни Мішель відчувала кризу, але зараз йому на зміну прийшло натхнення. Написання пісень, зйомки, виступи на благодійних концертах дуже мотивують дівчину. До того ж, музика Андраде допомагає і українцям. Так, разом з Позитивом (Олексій Завгородній) і Alina Pash співачка випустила пісню на честь непереможних українських героїв, які борються за свою Батьківщину.

У новому треку "Перед світанком" артисти оспівали відвагу і хоробрість наших захисників сміливими хіп-хоп бітами, що переплітаються з українськими народними мотивами. Композиція від тріо - це нагадування: як би не було складно, необхідно вірити в світле майбутнє. Адже українців неможливо зломити. Ми завоюємо свободу і відбудуємо зруйноване. І понесеться слава України по всій Землі.

Нагадаємо, що Мішель Андраде з "Орел і Решка" і Позитив пішли від Потапа і Ірини Горовою.

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде вимушено "втекла" з України через війну, поки мільйони людей залишаються вдома.