Дівчина півзахисника Фодена Ребекка Кук закричала: "Ти думаєш, що я божевільна?", перш ніж вони покинули курорт Корфу, за якими спостерігали приголомшені відпочивальники і зняли на відео.

22-річний гравець "Ман Сіті" посварився з Ребеккою Кук перед приголомшеними відпочиваючими і працівниками курорту після того, як вона схопила його телефон, коли він купався в морі.

Філ Фоден і Ребекка Кук, кадр з відео
Філ Фоден і Ребекка Кук, кадр з відео

На відео, отриманому The Sun у неділю, 26 червня, видно, як Ребекка — її світле волосся зібране в пучок — кричить на гравця, коли вони слідують за двома вишибалами, що піднімаються по сходах в пляжний клуб.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона тицяє великим пальцем у бік Фодена, вказуючи на пляж.

Також видно, як Ребекка повернула голову в бік вінгера і кричала: "Ти думаєш, що я божевільна?"

Коли охорона допомогла їм піти, Ребекка сказала Фодену: "Так, цікаво, чому, приятелю".

Фоден не відповів, Але Ребекка крикнула: "Розкажи їй і все".

Філ Фоден і Ребекка Кук, фото з соцмереж
Філ Фоден і Ребекка Кук, фото з соцмереж

Відзначимо, що пара знайома з підліткового віку, але ще не одружилася. Також вони виховують сина Ронні, який народився в січні 2019 року.

Нагадаємо, що Де Брюйне з "Манчестер Сіті" принизив Олександра Зінченка на тлі себе: "Це фейк".

Раніше ми повідомляли, що Шакіра підкотила до Кріса Еванса після розставання з Жераром Піке, Міа Халіфа підлила олії: "Це пік фемінізму".