Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч осіб.

Злата Огнєвіч підкорила найвищу точку України і Карпат - гору Говерлу, і розмістила дивовижну фотографію. На ній співачка стоїть з жовто-синім прапором в руці, щасливо посміхаючись після пережитих емоцій. Як відомо, дівчина дуже любить ескремальні розваги і гори, але на Говерлу вона піднялася вперше.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

"Говерла — перша частина з моїх мрій сходжень. А ще— там смачне повітря, його хочеться їсти, пити, всотувати кожною клітиною ⛰🌲🏕", - поділилася Злата.

Своє сходження вона присвятила бійцям з "Азовсталі". Багато з них зараз знаходяться в полоні у російських окупантів і дуже потребують допомоги співвітчизників. Артистка зізналася, що дуже чекає повернення героїв додому, як і їхні близькі люди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Боротьба триває. Вона триває і на міжнародному інформаційному рівні. Наша з вами мета— присутність України в світових медіа, розголос подій і підтримка полонених на мирних мітингах в світі, як от сьогодні ♥️", - написала співачка.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч захоплена теплотою зустрічей в Європі, почала роздягатися прямо на сцені: "Зігрів серця"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч не встояла перед Melovin, Алексєєвим і Абдельрахімом, Полякова і Саніна брали участь: "Я в Америці..."

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч дала волю почуттям і заговорила про випробування, послані долею для українців: "У кожного з нас своє пекло в душі"