Українська співачка, екссолістка поп-дуету "Алібі" і телеведуча Анна Завальська разом з сестрою Ангеліною взяли участь у благодійному заході в Швеції, щоб підтримати рідну країну у війні з росією.

Про це артистка повідомила в Instagram і розмістила відповідні фото. Сестри Завальські виступили на концерті в Стокгольмі і поділилися враженнями. Вони пишаються тим, що їм випала можливість представляти українську культуру для європейців, які дуже стурбовані долею їхньої рідної країни.

"Саме ми тепер захищаємо і чітко усвідомлюємо, що разом стоїмо за всю Європу, за наші спільні цінності", - заявила артистка.

Скріншот з Instagram, Анна Завальська
Скріншот з Instagram, Анна Завальська

Концерт відбувся в рамках програми "Ukraine: the Musical Code". Співачка подякувала всім, хто брав участь в організації та був присутній на заході, а також відзначила фонд "Паляниця", який допомагає українським біженцям у Швеції.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Більш того, Анна Завальська зізналася, що їм з сестрою довелося тікати з дітьми з України, як і іншим. Тому вони поділяють почуття тих, у кого росія відняла можливість перебувати на рідній землі.

"Ми з @angelina.zavalskaya так само мали тікати від війни з дітьми, тому дуже розуміємо, що ви всі відчуваєте… Але ми сильні, ми разом і все буде Україна. Нехай мистецтво теж прискорює нашу перемогу. Дякуємо ВСУ, дякуємо президенту! Героям слава", - написала Анна Завальська.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала як розважається з новим обранцем, в Мережу потрапили фото: "Так швидко, після розлучення"

Як повідомляв Знай.uа, Руслан Сенічкін висміяв росіян, які самі ж себе "демілітаризували": "Оператор ППО ввів власні координати"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська вирішила ненадовго перекваліфікуватися в психолога і дала корисну пораду шанувальникам: "Прошу вас"