Українська журналістка, блогерка, телеведуча, а також засновниця і ведуча блогу й щотижневої інформаційно-розважальної програми "Рагулі" на YouTube-каналі Ragulivna Тетяна Микитенко звернула увагу на важливий нюанс.

Мова йде про тренди YouTube в Україні. Тетяна Микитенко показала, які "популярні" відео пропонують українським користувачам. Адже в десятку потрапили аж 4 ролики про російського співака Юрія Шатунова, який помер кілька днів тому.

Про це Тетяна Микитенко пише у новому дописі на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

Скріншот: facebook.com/ragu.lee.5
Скріншот: facebook.com/ragu.lee.5

Щоправда, навіть попри те, що багато українців й досі не можуть відмовитися від російської музики та "високої літератури", Тетяна Микитенко зауважує, що така ситуація склалася з інших причин. Вона звертає увагу саме на "саботаж нашої безпеки самим ютубом".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"6, 7, 8, 9 і 10 місця в українських трендах ютубу. Імхо це не стільки про українців, скільки про саботаж нашої безпеки самим ютубом, бо переглядів замало (1 млн, з урахування росіян, ващє херня). Цікаво було б подивитися статистику переглядів по країнах.", - йдеться у її повідомленні. Тетяна Микитенко

Скріншот: facebook.com/ragu.lee.5
Скріншот: facebook.com/ragu.lee.5

Нагадаємо, Росія оголосила дефолт за зовнішнім боргом - вперше за 100 років: санкції працюють

Також ми писали, експерт з США назвав, що допоможе Україні безперечно перемогти: "Росія не зможе напасти знову"

Нагадаємо, українські захисники дають "прикурити" окупантам, "днрівець" скаржиться на втрати: "Насилу копита забрали"