Колишня підопічна Потапа, ведуча тревел-шоу "Орел і Решка" співачка Мішель Андраде зовсім нещодавно завила про припинення співпраці з лейблом Moзgi.

Але, як з'ясувалося, це не єдині труднощі в житті у дівчини, які їй довелося винести.

За період війни Україну здригнули не тільки звук бомб і ракет, а ще й гуркіт відносин в українському шоу-бізнесі.

Це і Володимир Дантес з Надею Дорофєєвою, Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною, Міша і Даша Кацуріни, Ступка і Логунова...

Андраде теж залишилася в ході війни без хлопця, що ще важче дозволило їй перенести перепетії війни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

Ранок 24 лютого назавжди змінив життя кожного українця. Не стала винятком і співачка Michelle Andrade, яка на початку повномасштабного наступу росії на Україну перебувала за кордоном на зйомках тревел-шоу "Орел і Решка" (Новий канал). Через війну роботу над проєктом поставили на паузу, а сама дівчина тимчасово переїхала до Іспанії і розійшлася з хлопцем.

"Не можу сказати, що війна зруйнувала наші стосунки. Вони були довгими і красивими. Зараз ми підтримуємо контакт, але більше не пара. Симпатія і повага все одно залишилися, а ось кохання вже немає, - зізналася Michelle Andrade в інтерв'ю Славі Дьоміну. — Ми розійшлися після повномасштабного вторгнення росії в Україну — було важко, дуже багато енергії йшло на те, щоб просто зібратися, її не вистачало на іншу людину. Тому ми прийняли рішення, що так буде легше."

Ім'я свого тепер уже колишнього коханого Мішель продовжує тримати в таємниці.

"Я не блогер. Є люди, які показують свій будинок, туалет, як вони сплять, з ким і в якій позі. Я за те, щоб показувати, що мене надихає. Мої особисті стосунки - для мене. Не люблю, коли це обговорюють", - пояснювала ведуча тревел-шоу на Новому каналі інтригу навколо імені свого хлопця.

Нагадаємо, що Мішель Андраде з "Орел і Решка" і Позитив пішли від Потапа та Ірини Горової.

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде з "Орел і Решка" кинула Потапа і зізналася, що додало їй сил.