Дружина продюсера Нікітіна Ольга, розповіла українцям, чому необхідно молитися, щоб наблизити перемогу.

У Instagram Ольги Горбачової з'явився свіжий пост про те, як важлива зараз є молитва, замість руйнівних емоцій та почуттів.

Ольга Горбачова, скріншот з відео
Ольга Горбачова, скріншот з відео

Ольга розмістила чорно-біле фото, на якому вона позує у білій сукні з намальованими на спідниці трояндами. Вона сидить на кріслі, відкинувши голову назад. та ділиться з українцями важливою духовною інформацією.

Нас провокують на ненавість і помсту щодня. Так працює сатана і забирає душі. Молимося якби не було боляче. Відомо душі злу і станемо як вони. Перемога в тому щоб перемогти іншим шляхом. Не забувайте з ким маєте справу і моліться. Бог помститься набагато більше ніж ми можемо собі уявити Ольга Горбачова

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

У коментарях подякували співачці та езотерику за її слова, які зараз для всіх є найважливішими.

Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram
Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram

"Дякую, що ви це написали. Тільки зараз змогла випустити зі сльозами. Це жах, у який не можеш вірити, і вже нема сил. Хочеться, щоб це не було правдою", "Боронь Боже! Від ненависті і люті. Нехай Світ Любові Душі нашої поглинає темряву. Молю Тебе Боже", "Дуже боляче. І страшно. Але так. Молимося і не втрачаємо віру", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що блогерка Даша Євтух потягнулася до "інтимного" місця корівки, щоб дати цінний урок українцям.

Як повідомляв "Знай.ua" Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності і цілісності країни.

Також "Знай.ua" інформував зірка "Месників" Брі Ларсон показала потужний животик Капітана Марвел.