Популярна блогерка з українського села Даша Євтух підкорила аудиторію своєю безпосередністю і простотою. Дівчина є дуже активною користувачкою соцмереж Instagram і TikTok, регулярно записує свої знамениті "розпаковки" і радує фанатів розважальним контентом.

Цього разу Даша Євтух влаштувала експрес-урок з доїння корови. Дівчина пояснила, з чого потрібно почати - добре промити вим'я, протерти рушником і все, можна приступати до цікавого процесу.

Скріншот з Instagram, Даша Євтух
Скріншот з Instagram, Даша Євтух

Блогерка наочно показала, як потрібно тягнути вим'я, щоб добути корисний продукт, без якого не обходиться жоден сільський житель - коров'яче, парне молоко. Як відомо, воно є відмінним джерелом білка, кальцію і таких важливих для харчування елементів, як вітамін B12 і йод. Так що Даша Євтух поділилася дуже цінними знаннями.

Шанувальників розчулила простота сільської дівчини. Вони подякували їй за сміховинний контент і відзначили, що у неї самої досить непоганий, пишний бюст.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі - instagram.com/dashaevtukh1_3/
Коментарі - instagram.com/dashaevtukh1_3/

Коментарі - instagram.com/dashaevtukh1_3/
Коментарі - instagram.com/dashaevtukh1_3/

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Ксенія Мішина показала, які дорослі ігри уподобав її син: "Який час, такі і діти"

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika блиснула пружними формами в спокусливому купальнику, Сергій Середа не стримав струмінь: "Зая"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна, The Hardkiss, Monatik: для всіх чужі і розкидані по світу українські зірки зворушили шанувальників