Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва привітала колишнього чоловіка Володимира Дантеса з днем народження, розмістивши відповідну Insta Stories. Музиканту 28 червня виповнилося 34 роки. Співачка не писала величезних і зворушливих привітань, як це бувало раніше, а обійшлася сухими побажаннями.

"Знаю, як багато ти ще зробиш всього крутого. Нехай всі твої мрії здійсняться", - написала Дорофєєва.

Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва
Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва

Але це природно, адже в березні місяці вони заявили про розлучення, а зовсім недавно Надя розповіла про стосунки з їх спільним другом, ресторатором Мішею Кацуріним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Дорофєєва з Кацуріним, фото з Instagram
Дорофєєва з Кацуріним, фото з Instagram

Сам дентес попросив у шанувальників зробити невеликий подарунок в його день народження - задонатити будь-яку суму в благодійний фонд. Також артист зазначив, що крім свого 34-річчя, він святкує ще й День конституції України.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала як розважається з новим обранцем, в Мережу потрапили фото: "Так швидко, після розлучення"

Як повідомляв Знай.uа, колишня Дантеса Надя Дорофєєва згадала про важку дату, захищаючись через любов до Кацуріна: "Всім дуже важко"

Також портал Знай.uа писав, що Позитив зацілував Дорофєєву після її заяви про початок нових відносин з Кацуріним - Дантес "плаче" осторонь: "Любовний багатокутник"