Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24» з Вікторією Панченком.

На думку гостя програми, наступ білоруської армії на територію України є малоймовірним, хоч зараз ЗМІ і повідомляють про нарощування військ. Як він зазначає, самі білоруси розуміють, що їхню армію у 15 тисяч без досвіду легко розіб'ють українські війська, які вже давно борються.

Проте, попереджає астролог, можуть посилитися обстріли з території Білорусі, що й так відбувається, а взагалі білорусам варто дивитися в тому напрямку, що путін думає, чи прорізати дугу до Калінінградської області. А наказ білоруської армії наступати на територію України, робить висновок гість програми, призведе до повалення Лукашенка.

«Лукашенко не жилець на білому світі так само, як і путін», - підкреслює Влад Росс.

За його словами, усім правителям, які так довго при владі, залишилося небагато. Загалом, розповідає астролог, 21 століття Водолія категорично все змінює, не буде вже великих держав, колоній, імперій, на заміну їм з'являться міста-держави.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Епоха територіальних завоювань закінчилася. Вона почалася з Колумба, імперії виникали, але все це закінчилося у 20 столітті. Володимир Путін – це людина минулого абсолютно, вона живе мізками 20 століття. Вже ніхто нікого не завойовує територіально, усі завойовують матеріально чимось», – пояснює Влад Росс.

У приклад він наводить США, які завоювали весь світ своїми смартфонами, а також Китай, який захопив світ своїми товарами.

Зараз же, констатує астролог, треба чекати більше ленд-лізу та поставок, російська армія покаже свою нікчемність, це останні місяці їхнього наступу. На його думку, поразка путіна буде рівно того дня, коли українська армія візьме Херсон, тут же може статися військовий переворот у Москві.

«Видеремо жало у скорпіона, коли візьмемо Херсон», - наголошує Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, Жовніренко пояснив, чому для України важливо все ж таки вступити в НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що НАТО визнає росію країною, яка несе найбільшу загрозу.