53-річна Андреа Саншайн розповіла, що допомагає їй залишатися у формі і залишатися молодою в її віці. Модель займається йогою повністю оголеною і не соромиться хизуватися своїм тілом.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Андреа Саншайн нещодавно потрапила в заголовки газет, коли продемонструвала своє неймовірне тіло в спеціальному записі.

53-річна жінка не є новим для демонстрації тіла,і це допомогло їй заробити величезну кількість 127 000 підписників на Instagram.

Сенсація з Лондона розповіла, що гола йога — один із секретів підтримки її форми в свої п'ятдесят.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вона сказала, що ця практика допомагає їй втрачати калорії, але також забезпечує краще самопочуття в її напруженій рутині.

Андреа сказала: "Стрес старить, контроль над диханням сприяє більшому відчуттю розслаблення і душевної рівноваги. Це також зміцнює м'язи тіла".

А щоб вивільнити ендорфіни в своєму тілі, Андреа займається йогою повністю оголеною.

Оголена йога - стародавня практика, яка стає дуже популярною, оскільки експерти стверджують, що вона дає багато психологічних переваг.

Вона додала: "У більшості поз йоги відсутність одягу може допомогти практикуючому дізнатися особливості свого тіла. Я не бачу ніяких табу, без питань. Завдання для латиноамериканців і для Заходу в цілому полягає в тому, щоб навчитися торкатися до себе та інших без сексуального підтексту".

Для неї певні пози зі схрещеними ногами найкраще виконувати без одягу.

"Все нове викликає інтерес, але залишаться тільки ті, хто ідентифікує себе з цим", — закінчила вона.