Актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий та Олександр Пікалов поглумилися з російського диктатора владіміра путіна, який відправив своїх посіпак з війною на українську землю.

На сторінці студії "Квартал 95" опублікували кумедне відео за участю Євгена Кошового та Олександра Пікалова, які демонструють все своє ставлення до путіна. Спершу показали кадри, зняті у залі, де владімір путін очікує на зустріч з білоруським диктатором олександром лукашенко.

Пост Кварталу 95, instagram.com/kvartal95official
Пост Кварталу 95, instagram.com/kvartal95official

Пост Кварталу 95, instagram.com/kvartal95official
Пост Кварталу 95, instagram.com/kvartal95official

Далі президент країни-агресорки підходить до вікна і "бачить", що на вулиці його вже чекають - актори студії "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Після цього гумористичні актори Євген Кошовий і Олександр Пікалов у спеціально змонтованому відео красномовно показали, як збираються зустріти путіна - кулаками і копняками.

І це ще дуже мала частина того, на що він насправді заслужив. Адже після масових обстрілів українських міст загинули тисячі безневинних людей, серед яких і діти. Нещодавна трагедія у Кременчуці, де російські ракети поцілили у торговий центр, цьому ще один доказ.

"Що ти зириш? Виходь, х*йло!🤬", - йдеться у підписі до відео. Студія

Нагадаємо, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" жорстко "розправилася" з росіянами: "Нечисть продовжує грати нашими життями"

Також ми писали, Володимир Зеленський згадав загиблого друга з "Кварталу 95": "Дайте смердючої дешевої горілки"

Нагадаємо, "Поранений" комік з "Квартал 95" Юрій Великий розчарував дружину окупанта, яка вже витратила гроші з компенсації: "Чоловіка нема, а кредит є"