Прем'єр-міністр Борис Джонсон зробив серію дивних заяв про деспота-диктатора путіна. Він заявив, що тиран не вторгся в Україну, якби він був жінкою.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон розкритикував божевільне вторгнення путіна в Україну і заявив, що він би не зробив цього, будь він жінкою.

Борис Джонсон зробив свої дивні заяви на саміті G7 в Баварії, де його сфотографували недбало спілкуються пліч-о-пліч з іншими світовими лідерами.

Під час розмови з німецьким телеканалом ZDF Джонсон заїкався на своїй дивній аналогії з подивом глядачів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прем'єр-міністр сказав: "Якби путін був жінкою, якою він, очевидно, не є, але якби він був, я дійсно не думаю, що він почав би божевільну війну вторгнень і насильства в тому вигляді, в якому він це зробив. Якщо вам потрібен ідеальний приклад токсичної мужності, це те, що він робить в Україні".

Якби путін був жінкою....
Якби путін був жінкою....

Джонсон продовжував стверджувати, що конфлікт показав, що «потрібно більше жінок на керівних посадах».

Коментарі з'явилися після того, як президент Володимир Зеленський затаврував путіна терористом після жорстокого ракетного обстрілу переповненого торгового центру в Україні.

У віртуальному зверненні до Ради Безпеки ООН Зеленський заявив, що президент Росії очолює «терористичну державу», і закликав виключити їх з ООН.

Нагадавши, Володимир Зеленський прокоментував втрати ЗСУ.