Відомий український гуморист, стендапер Слава Бу на одному зі своїх виступів торкнувся теми Херсона і те, як їм довелося виїжджати з тимчасово окупованих територій через російські блокпости.

На жаль, інших умов поки не передбачено. І за його словами, за розповідями тих, хто вже виконав цей шлях до нього, є кілька умов, щоб успішно опинитися на підконтрольній Україні території.

Окупований Херсон, скріншот: Youtube
Окупований Херсон, скріншот: Youtube

Вони вже знали до чого готуватися. Знали, що саме там перевіряють. І одним з пунктів, який перевіряють російські солдати... перевіряють чоловіків на наявність націоналістичних татуювань.

- У мене таких тату немає, Я не парився. Я розмовляю зі своїм другом Олегом. Ми спочатку планували їхати і я кажу, у мене таких тату немає. Можемо їхати, він каже: "Так у мене теж немає. Ну у мене тут на руці ліс. Ліс і орел". Кажу - ну так, все нормально. Він каже: "Він ось так з червоного переходить в чорний". Я розмовляю - досвіданіє Олєжа.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Це, звичайно ж, відноситься до прапора УПА, "Правого сектора". Він складається з двох кольорів. Чорний символізує українську землю, а червоний - пролиту за неї кров.

@uastandupagency

@slava_boo про блокпост😂#СлаваБу #uastandupagency #стендап #українськийстендап #стендапукраїнською #херсонцеукраїна #херсон #блокпост

♬ оригінальний звук - Ua Stand-Up Agency

Нагадаємо, у Херсоні окупанти вкрали металеві "їжаки" і замінили дерев'яними: під стать фанерним білоруським танкам

Як повідомляв "Знай.ua", подружжю з Херсона вдалося вибратися з окупації, і вдихнути "повітря свободи": "Навіть кіт відчув"

Знай.ua писав, українка показала шлях порятунку з окупованого Херсона через Крим: 3000 км і можна спати спокійно