Ведуча Жанна Бадоєва, відома як лице програми "Орел і решка" перших сезонів, часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,9 мільйона людей.

Жінка давно не з'являлася на українському телебаченні... раніше її можна було бачити одному з суддів "МастерШеф", паралельно й у тревел-передачі. Але більше часу вона проводила саме російськими каналами. Більше того, у 2019 році вона втратила українське громадянство, обравши італійське. І зараз практично не висвітлюючи війну, розпочату рашистами 24 лютого 2022 року.

Жанна Бадоєва, фото з соцмереж
Жанна Бадоєва, фото з соцмереж

Нині вона відпочиває в Ізраїлі.

"Всім бокер тов (доброго ранку) шалом! Всім сил, терпіння, любові ...", - пише Жанна Бадоєва в публікації.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як вона і написала, "бокер тов" у перекладі з івриту означає "добрий ранок". У неї воно справді добре - похмуре небо над головою і яхти поряд.

Жанна Бадоєва
Жанна Бадоєва

"Не вистачає вашої життєвої енергії!", "Нормальний голос. Ні з ким не сплутаєш! А вереск і сміх мені чимось нагадує велику Гурченко...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Жанну Бадоєву звинуватили в роботі на росію: "Платить податки на країну, з якої щодня прилітають ракети"

Як повідомляв "Знай.ua", Мирон Маркевич "відповів" зраднику з ексзбірної України Тимощуку на запитання: "Г*ндон..."

Знай.uа писав, Ірина Білик здала Таїсію Повалій та Ігоря Ліхуту з потрухами: "Радіє тому, що відбувається з нами тут"