Андрій Бєдняков знайшов небувалу популяність після того, як став ведучим тревел-шоу "Орел і Решка" разом із російською блогеркою Настею Івлєєвою.

Після початку повномасштабного вторгнення росії Андрій розірвав буль-які зв'язки з країною-терористкою. І те, що військові рфї зробили з рідним містом Бєднякова - Маріуполем - пробачити неможливо.

Маріуполь. Фото: Telegram
Маріуполь. Фото: Telegram

Мужній український Маріуполь – рідне місто ведучого шоу "Де логіка?" (Новий канал) Андрія Бєднякова. Він зізнається, що до війни, хоч давно і переїхав до столиці, часто бував у Маріуполі. Відвідував рідних, відпочивав із друзями, гуляв вулицями міста, насолоджувався спогадами та пишався тим, як Маріуполь розвивається. А потім прийшли окупанти і зруйнували все, що з любов’ю будували люди. Так, школа Бєднкова залишилися тільки в спогадах учнів і вчителів – будівлі навчального закладу майже не існує.

"До війни моя школа була однією з найкращих, – розповів ведучий Нового каналу. – Велике футбольне поле зі штучним газоном, де постійно займалися діти з району. Бігові доріжки з сучасним резиновим покриттям. Міні-футбольне поле зі штучним покриттям. Баскетбольне поле. Тренажери. Там було нереально класно. Там постійно були діти."

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сторіз Андрія Бєднякова
Сторіз Андрія Бєднякова

Від підписників Андрій Бєдняков дізнався, що його будинку теж більше немає. Жителька Маріуполя, яка жила по сусідству з телеведучим, написала, що туди влучила бомба.

"Будинок, де я виріс, знаходився за школою. Там була наша квартира. Чому "була"? Все просто. Влучання. Багатоповерхівка згоріла, – написав ведучий. – Нас "освободілі" від квартири."

Сторіз Андрія Бєднякова
Сторіз Андрія Бєднякова

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков відібрав лаври у Сергія Притули та організував допомогу Харкову з Усиком: "Серце завмирає".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розповів про розмови з сестрою під час бомбардування Маріуполя: "Києва вже немає?"