Головний герой 7 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Дмитро Черкасов у фіналі проєкту обрав Ліду Демченко, хоча у фіналі була розкута і пристрасна Стелла Шаповалова, котра з'явилась на першій вечірці навіть без спідньої білизни.

Але стосунки Діми та Ліди взагалі не протримались довго і вже на пост0шоу пара оголосила про те, що розсталась. Тоді нинішня дружина Черкасова Олександра написала спортсмену та повідомлення у соцмережах переросло у справжню родину.

Пара народила сина Марка, а також разом виховувала Тимофія, дитину від першого шлюбу Олександри.

Дмитро Черкасов, екс-учасник шоу "Холостяк"
Дмитро Черкасов, екс-учасник шоу "Холостяк"

Зараз же ексХолостяк стане співрозмовником Гриші Решетника у проєкті "Як ти?", де телеведучий поставив мету зустрітись с колишніми участниками та гоовними героями проєктів "Холостяк" і "Холостячка".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

2 липня о 9:30, в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде шостий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Відверто про особисте та наболіле цього разу розповість ексХолостяк, чемпіон з плавання, який прославляв Україну за кордоном, Дмитро Черкасов. Невже він знову холостяк? Та як війна вплинула на життя Дмитра?

Як рятувався з-під обстрілів Дмитро? Про кого думав на порозі смерті? Чому більше не є опікуном своїх синів? Та невже харизматичний чоловік знову холостяк?

"Я ніколи в житті цього не вибачу", – поділиться таємницею його дружина. Про що піде мова?

Нагадаємо, що "Холостяк" розповів про кохання і участь у проєкті.

Раніше ми повідомляли, що таємнича білявка оженила на собі найвідомішого "Холостяка" країни: фото з весілля.