Відомий український актор, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов зізнався, що сильно розчарувався в актрисі та "Холостячці" Ксенії Мішиній. Все через необґрунтовані звинувачення на адресу нього та його команди. Про це артист написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Єгор Крутоголов розповів про скандал, який нещодавно почався навколо "Дизель студіо". Він зазначив, що один із найманих працівників, який не був співробітником компанії, почав шантажувати та просити за роботу більше, ніж передбачалося. У результаті він написав посаду, що йому не виплатили зарплату, і в конфлікт втрутилася Ксенія Мішина.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Актриса порівняла команду "Дизель шоу" з окупантами та розкритикувала, навіть не розібравшись у ситуації. Єгор Крутоголов зазначив, що такий вчинок зірки його дуже розчарував, адже за фактом, постраждала сторона саме він та його команда.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"До цього "мегаскандалю" приєдналися ще й кілька зірок, однією з яких була Ксенія Мішина, яка порівняла нас із рашистами через наявність літери Z у назві компанії. Я не знаю, чим зараз займається Мішина і де перебуває зараз, але мені особливо від її прикро та огидно чути про такі порівняння, тому що ми намагаємося робити все, що можемо для нашої перемоги над рашистами, та й крім того, вона мені особисто так подобалася! до цього моменту…", - заявив Єгор Крутоголов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами: "Першу купив на секонді для кліпу".

Також наш портал повідомляв, Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку і віддав свої пів мільйона: "Який я тоді волонтер".

Крім того, ми писали, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".