Повідомляється, що Кріштіану Роналду подав заявку на трансфер з проханням залишити "Манчестер Юнайтед" у літнє трансферне вікно.

Відповідна публікація розміщена на порталі "DailyStar"

Португальська суперзірка дала зрозуміти, що хоче завершити своє друге заклинання на "Олд Траффорд" і попросила "червоних дияволів" розглянути пропозиції від зацікавлених клубів щодо поточного трансферу.

За даними The Times, 37-річний футболіст вважає, що у нього залишилося три-чотири роки на найвищому рівні, і він хоче провести їх в клубі, де зможе поповнити свою блискучу колекцію трофеїв і особистих нагород.

У звіті додається, що джерела, близькі до Роналду, стверджують, що він зберігає повагу до клубу і його вболівальників. Він домагається переходу як зі спортивних, так і з особистих причин.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Кріштіану Роналду. Фото: скріншот youtube
Кріштіану Роналду. Фото: скріншот youtube

Роналду став одним з головних героїв невдалого сезону для "червоних дияволів", забивши 24 голи у всіх турнірах і 18 в Прем'єр-лізі. Юнайтед посів шосте місце після звільнення Оле Гуннара Сольск'яєра в листопаді, а Рангнік зайняв тимчасове лідерство до кінця кампанії.

Але «Юнайтед» не зумів фінішувати в топ-4, що забезпечило б футбол в Лізі чемпіонів в наступному сезоні. Рекордсмен за кількістю голів в історії прагне грати на найвищому рівні, а регрес Юнайтед з другого по шостий намалював тривожну картину.

Це кидає тінь на перший місяць Еріка тен Хага на чолі клубу після того, як він замінив Ральфа Рангніка, поставивши під загрозу літні плани голландця.

Кріштіану Роналду, фото з Instagram
Кріштіану Роналду, фото з Instagram

Але очевидне бажання зірки "Юнайтед" вирушити на вихід поставило під сумнів роботу Тен Хага, який вже бачив, як Поль Погба, Джессі Лінгард, Хуан Мата і Неманья Матіч покинули клуб. Втрата гравця калібру Роналду без очевидної заміни означає, що Юнайтед може бути змушений вийти на ринок в пошуках заміни.

"Баварія" вважається одним з клубів, зацікавлених у підписанні Роналду, а баварський талісман Роберт Левандовскі прагне приєднатися до "Барселони" цього літа.