У Туреччині активісти роздають листівки, адресовані відпочиваючим із Росії. Їх дякують за "Байрактари" для України.

На турецьких курортах масово поширюють креативні листівки для російських туристів, у яких їм дякують за безпілотники. Відпочиваючи у сонячній Туреччині, вони фінансують виробництво "Байрактарів" для України.

Листівка для росіян в Туреччині, фото з соцмереж
Листівка для росіян в Туреччині, фото з соцмереж

Про листівки розповідають самі громадяни росії в соцмережах. Один із відпочиваючих поскаржився, що місто заполонили такі послання. Більше того, він боїться, що активісти можуть почати обливати зеленкою росіян, тож закликав співвітчизників не втрачати пильності.

Деякі підтримали користувача соцмережі та заявили, що від українців навіть на Марсі не приховатися. Були й ті, хто зізнався, що у листівках є частка правди. А ще наголосили, що Туреччина вже надала Україні кілька безпілотників.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі росіян з соцмереж
Коментарі росіян з соцмереж

Раніше ми писали, що російська пропагандистка Скабєєва "нарахувала" збитими 1000 українських "байракторів".

Як повідомляв Знай.ua, після епопеї з "байрактарами" Чехія вирішила не пасти задніх і передати Україні безпілотники власного виробництва

Також на порталі Знай.ua писали, що Міноборони анонсує купівлю цілої партії безпілотників "байрактарів" та зведення заводу з виробництва цих "пташок"