Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Алла Пугачова разом з дітьми виїхали з Ізраїлю.

Шанувальники підозрюють, що знаменитість поїхала до більш вільної Америки після колотнеч, викликаних підтримкою Максимом Галкіним України.

Алла Пугачева та Галкін. Фото: Instagram
Алла Пугачева та Галкін. Фото: Instagram

Відома тарологиня Валентина висловила і свою думку щодо цього за допомогою карт. Вона також вважає, що в США можна загубитися і добре жити за високими огорожами. Адже в Америці ніхто ні до кого не чіпляється, а фанати не докучають увагою.

"У мене був такий прогноз. На жаль, у них в Ізраїлі погана ситуація, погрози з усіх боків і можливо якісь проблеми... Так і сталося" - переконана Валентина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також вона впевнена, що у Максима Галкіна та Алли Пугачової має наступити перерва у всіх концертах та будь-якій такій публічній діяльності.

Зазначимо, що у Максима Галкіна запланований тур Прибалтикою наприкінці серпня. Тому не виключено, що чоловік Алли зайнятий підготовкою до концертів, а сама Примадонна з дітьми теж приїде до своєї улюбленої Латвії, якщо вона зараз не там.

Адже шанувальники помітили схожу на артистку жінку на пляжі у Юрмалі.

У Латвії зіркова пара має нерухомість. Пугачова та Галкін придбали апартаменти в елітному житловому комплексі. Вартість володінь сімейства оцінюють у 400 тисяч євро.

Алла Пугачова, Максим Галкін, їхні діти, фото: Telegram
Алла Пугачова, Максим Галкін, їхні діти, фото: Telegram

Нагадаємо, що Максима Галкіна прибрали з чорного списку Мінкультури: більше не в одному ганебному "човні" з Бабкіною та Соловйовим.

Раніше ми повідомляли, що Максим Галкін показав вічно молоду дружину Аллу Пугачову - з кожним роком все красивіша.