Українська акторка, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають за серіалом "Кріпосна", любить радувати свою армію шанувальників різними новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 840 тисяч людей.

Зовсім недавно у шоу-бізнесі спалахнув скандал. За інформацією, керівник гумористичного проекту "Дизель Судіо" Олексій Бланар відмовився виплачувати своєму працівникові Миколі Федосенкову близько 45 тисяч гривень.

На цю неприємну ситуацію багато хто відреагував, зокрема Ксенія Мішина. Вона запитала, чи проводяться "такі вчинки "Дизель Студіо" через букву Z у логотипі?"

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

І Бланар відповів, дозволивши собі образити знаменитість. Він назвав публічно назвав її "бл*дункою". А учасник шоу, Єгор Крутоголов, по суті, підтримав його в цьому.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Наїзди на "Дизель Студію" були, є і будуть. У тих, хто щось робить і робить це гарно, завжди були люди, що заздрять і заважають. Але пішли вони усі услід за рашистським воєнним кораблем! Завжди знав, що Мішина – бл*дунка, але у якості політичної хвойди бачу її вперше. Росте", - написав Бланар.

Ксенія Мішина у відповідь заявила, що подібна поведінка відмінно характеризує сутність цих людей, і образити дівчину для них дуже просто.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Більше того, вона заявила, що Крутоголов та Бланар "важко переживали" її перемогу у шоу "Танці з зірками" та "Холостячку", де вона була головною героїнею. Але тоді, як висловилася зірка, за неї заступилися чоловіки.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Раніше ми писали про те, що Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" розчарувався в Ксенії Мішиної після грубих заяв на його адресу: "Прикро і погано"

Як повідомляв Знай.ua, "Друзі" Ксенії Мішиної з "Кріпосної", які втекли в росію із закритими ротами: "Якого х*ра"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина налякала передбаченням після пандемії та війни: "Що ж там може бути ще?"