Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим чином зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова згадала, як пройшли у Празі її нещодавні сольні концерти на підтримку України. Артистка заявила, що під час виступів, на які прийшло дуже багато її шанувальників, панувала особлива атмосфера.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Зірку захоплює бажання українців, які перебувають за кордоном, допомагати один одному, навіть попри всі обставини.

"Навіть під час концертів, не просто відволікатися від сумних новин, але і робити спільні корисні справи", - додала Полякова.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За два дні у Празі вдалося зібрати понад 3 тисячі доларів на аукціоні, продавши два прапори України з підписами бійців із передової. І до цієї суми додали гроші за концерти співачки.

"Дякую всім причетним! Відразу відправили ці кошти на гуманітарну допомогу та потреби ЗСУ", - написала зірка.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова здивувала кадрами черги на кордоні в Україні та встигла посваритися з донькою: "Таких маленьких та колючих у Європі немає"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова замкнулася в гримерці із симпатичним брюнетом і зробила йому приємно: "Прямо як мій чоловік"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова показала, якою патріоткою росте її молодша донька Аліса: "Що вони там денацифікують"