Оля Полякова не встигла повернутися до дому, як вирішили омолодитися

Про це вона розповіла в сторіс соціальної мережі instagram.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Як відомо, популярна співачка, з початку війни разом з дітьми виїхала до Франції. Вона активно підтримує Україну, даючи благодійні концерти не тільки в Європі, а й Америці.

Співачка говорила, що сумує за Україною та планує повернутися до дому. Тим більше, що її чоловік залишився в Україні. На вихідних вона повернулася до дому та відразу зайнялася своєю зовнішністю.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Співачка активно спілкується зі своїми шанувальниками, за її життям стежать 2,7 мільйона підписників. Вона розповіла, що війна - це не привід забувати про свою зовнішність, жінка повинна бути красивою за будь-яких обставин. Крім того, таке піклування про себе не тільки надає впевненості, а є психологічною терапією.

"Не дамо війні зробити з себе старих бабів", - сказала Полякова.

Оля завітала до косметологічної клініки та показала, які процедури вона робить на обличчі. Крім того, вона поділилася новиною, що там є новий апарат для омолодження обличчя. Зірка вже випробувала його на собі. Результат вона показала у відео.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Оля Полякова здивувала кадрами черги на кордоні в Україну та встигла посваритися з донькою: "Таких маленьких і колючих в Європі немає".

До слова, Маша Єфросиніна не може дзвонити мамі без негативу, Оля Полякова тільки киває: "Файзер - повна х*йня".

Раніше ми писали, що Оля Полякова замкнулася в гримерці із симпатичним брюнетом і зробила йому приємно: "Прямо як мій чоловік".