Оля Полякова не встигла повернутися до дому, як вирішили омолодитися

Про це вона розповіла в сторіс соціальної мережі instagram.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Як відомо, популярна співачка, з початку війни разом з дітьми виїхала до Франції. Вона активно підтримує Україну, даючи благодійні концерти не тільки в Європі, а й Америці.

Співачка говорила, що сумує за Україною та планує повернутися до дому. Тим більше, що її чоловік залишився в Україні. На вихідних вона повернулася до дому та відразу зайнялася своєю зовнішністю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Співачка активно спілкується зі своїми шанувальниками, за її життям стежать 2,7 мільйона підписників. Вона розповіла, що війна - це не привід забувати про свою зовнішність, жінка повинна бути красивою за будь-яких обставин. Крім того, таке піклування про себе не тільки надає впевненості, а є психологічною терапією.

"Не дамо війні зробити з себе старих бабів", - сказала Полякова.

Оля завітала до косметологічної клініки та показала, які процедури вона робить на обличчі. Крім того, вона поділилася новиною, що там є новий апарат для омолодження обличчя. Зірка вже випробувала його на собі. Результат вона показала у відео.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Оля Полякова здивувала кадрами черги на кордоні в Україну та встигла посваритися з донькою: "Таких маленьких і колючих в Європі немає".

До слова, Маша Єфросиніна не може дзвонити мамі без негативу, Оля Полякова тільки киває: "Файзер - повна х*йня".

Раніше ми писали, що Оля Полякова замкнулася в гримерці із симпатичним брюнетом і зробила йому приємно: "Прямо як мій чоловік".