Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова записала Insta Stories для шанувальників спозаранку, коли щойно розплющила очі. Дівчина повідомила, що після пробудження в ній спалахнуло велике і несподіване бажання - вона захотіла змін. І стосуються вони не чогось конкретного, а всього й одразу.

"Прокинулася з думками про те, що дико хочу змін", - заявила Олена.

Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова

Також вона поділилася, що їй снилися солодкі та безтурботні сни, а все завдяки новому ліжку, яке вона недавно купила. Раніше Філонова розповідала, що все життя спала на розкладних диванах, і лише до 38-ми років "дозріла" для такого придбання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Більше того, блогерка зізналася, що роздумує про те, щоб запросити якогось чоловіка до нового ліжка. Олена рідко говорить про особисте життя, і, судячи з такої заяви, обранця в неї зараз немає.

[quote author=""]"Пора б її вже з кимось розділити", - сказала Філонова і захихотіла.

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова показала апетитне тіло без одягу, щоб розповісти про наболіле: "Різні ноги, втрата..."

Як повідомляв Знай.ua, оголена Олена Філонова в гонитві за вічною молодістю розляглася на кушетці, довірившись незнайомці: "Виганятимемо воду"

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова потяглася пухкими губами до пітона молодого хлопця на вулиці: "Знайомтеся, це Рома"