Після того, як Тіні Кароль приписували роман з відомим співаком Дан Баланом, співачка вирішила заспівати дуетом з молодим співаком зі Львова, шанувальники показали нове відео на фан-акаунті instagram співачки

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Після того, як Тіна втратила коханого чоловіка, шанувальники все гадають, чи вільне її серце. Як відомо, офіційно вона не розповідала про нові відносини, проте фани уважно слідкують за її особистим життям.

А нещодавно в мережі з'явилось відео з концерту Кароль. На якому вона в спокусливій прозорій сукні заспівала дуетом з молодим співаком зі Львова Іваном Сяркевичем, сценічне ім'я Ivan NAVI.

Представляючи співака, вона сказала, що він є майбутнім Львову, а й можливо, української сцени:

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції
Показати ще

"Я хочу, що ви всі знали, що все складається з майбутнього. Він і є майбутнє Львова і, можливо, української сцени."

Разом вони виконали пісню "Ангели все знають". Шанувальники оцінили їх виступ та попросили ще заспівати разом, адже не просто так співачка обрала саме Івана для дуету:

"А мені дуже подобається Mood. Але ця імпровізація теж класна. І взагалі, може ви ще зробите дуетну пісню🤗🤗🔥🔥❤️❤️❤️"

"Красуня❤️❤️❤️❤️❤️"

Нагадаємо, Тіна Кароль у прозорій білизні змусила чоловіків пітніти: такого запрошення вже давно чекали.

До слова, Тіна Кароль повернулася до України слідом за Лободою, яку після історії з Ірпенем назвала "перебіжчицею": "Вдома, земля така сама".

Раніше ми писали, що Тіна Кароль приспустила декольте та вразила ніжними "пампушками": "Ой, яка гарна жіночка"