Зірка в оригінальній формі запросила глядачів відвідати її концерт в Ірландії

Запрошення вона зробила в сторіс соціальної мережі instagram.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Як відомо, співачка зараз багато подорожує з благодійними концертами на допомогу Україні. Вона їздить не лише Європою, а навіть побувала у Японії. Цього разу вона запросила на концерт у Дубліні. Також вона розповіла, що дуже хвилюється, тому ще її перша зустріч.

Для своїх концертів Тіна обирає оригінальні образи. Для концерту в Мадриді зірка обрала довгу напівпрозору сукню насиченого жовтого кольору. Варто зазначити, що зірка любить дивувати глядачів, тому цього разу їй теж вдалося це зробити.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дизайн сукні досить цікавий - це зкошене декольте та розріз нижньої частини сукні майже до талії. Матеріал, з якого вона зроблена незвичний - він легкий тому здається, що на Тіні не одяг, а легка хмаринка.

Варто зазначити, що запрошення вона зробила в досить оригінальній формі. Вона записала коротеньке відео на якому вона в напівпрозорому ліфі з розпущеним волоссям. Варто зазначити, що чоловіки оцінили образ зірки.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Тіна Кароль в прозорій сукні без білизни засвітила соковиті "диньки" у всій красі: "Це неперевершена краса".

До слова, Тіна Кароль стала символом для українців: з образу співачки шанувальники малюють жінку Землі.

Раніше ми писали, що Wellboy в обіймах Тіни Кароль розплився в усмішці, ще й почув заповітні слова - про це мріють мільйони: "Вірю в тебе"