Відома українська співачка Alyona Alyona під час війни об'єдналася з Jerry Heil, а нещодавно вони залучили о спільного проєкту німецьку співачку, на ім'я Ela. Втрьох вони записали українську обрядову пісню, яка називається "Купала"

Alyona Alyona опублікувала у себе на сторінці прем'єру пісні.

Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрин відео
Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрин відео

Вона написала:

"Ми з Jerry Heil на перший свій європейський фіт вирішили запросити Еla"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Завдяки лейблу Columbia ми дізналися про Елу і вона з легкістю включилась в роботу. Змогла пригадати своє українське коріння і заспівати приспів в тій манері, в якій ми її дуже сильно просили", - розповіла співачка

Німецька співачка розповіла, що вона дуже задоволена роботою, для неї - це новий досвід, а також, як виявилось, в її роду є українське коріння, по яке вона пригадала.

Підписники високо оцінили роботу, а також відзначили гармонійне поєднання української та німецької мов. У коментарях вони зазначили:

"Це шедевр. У саме серце"

"Коли Альона залітає, відразу не можливо втриматись від качу 🤙"

Нагадаємо, Jerry Heil, Alyona Alyona та німецька співачка Ela заспівали втрьох українську обрядову пісню: "Кайф! Це так гарно".

Дор слова, Alyona Alyona нашепотіла Jerry Heil, хто з ким спить після Дорофєєвої з Кацуріним: "Могилевська з Пікаловим".

Раніше ми писали, що Alyona Alyona і Jerry Heil показали свої пригоди в Європі: "Місяць був насиченим"