Український Херсон знаходиться у тимчасовій окупації рф та деякі історії, про які ми звідти чуємо, не можуть не лякати.

Але про це треба кричати, щоб світове співтовариство чуло і знало, що творять військові росії в Херсоні, щоб нічого не зійшло з рук цим кровожерливим вбивцям.

Херсон, фото: скріншот із відео
Херсон, фото: скріншот із відео

У своїх соцмережах ведуча Вікна-новини на СТБ започаткувала рубрику #ХерсонськіГолоси: у ній вона розказуватиме історії українців із Херсону, які їй надсилають в особисті повідомлення.

"Друзі, насамперед земляки! Я започатковую важливу для всіх нас рубрику – #ХерсонськіГолоси. Розповідатиму ваші історії з окупації або виїзду, щоб світ не забував про те, що #ХерсонцеУкраїна Звісно, усі прилеглі окуповані території – також прошу! Для цього потрібна ваша допомога й навіть співучасть – пишіть мені в особисті повідомлення історії свої або близьких і знайомих. Я буду їх оприлюднювати, постити без імен і прізвищ, бо безпека насамперед".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот публікації Тетяни Висоцької
Скріншот публікації Тетяни Висоцької

Оскільки, сама Тетяна також родом із Херсону, ця рубрика для неї дуже особиста та важлива.

"Я все думала, чим особисто я можу допомогти землякам, які опинилися в окупації. Серед херсонців усе більшає зневіра, люди думають, що про них забули і звільнення вже не буде. Я хочу підтримати всіх українців, які змушені жити в окупації, хочу допомогти розповісти їм свої історії, поділитися пережитим. Бо ми не забули й чекаємо їхнього звільнення!"

Тетяна Висоцька, фото: СТБ
Тетяна Висоцька, фото: СТБ

Ведуча також має в Херсоні багато знайомих, які й досі залишаються там жити. Намагається підтримувати з ними зв’язок та дізнається про ситуацію херсонців у цей час.

… ось вам останні новини:

– Окупанти відімкнули херсонцям Інстаграм та Ютуб

– Відкрили відділення російського банку, куди вишикувалася величезна черга пенсіонерів.

– В районі залізничного вокзалу добре прямо зараз палає склад ворожих боєприпасів

"Херсон перетворився на величезну барахолку. Як написала мені однокласниця (до речі, керівництво моєї школи нібито пішло на колаборацію з ворогом, дякую, дуже дякую), торгує все місто."

Тож якщо у вас є історії особиста чи близьких, яку має дізнатись якомога більше українців, пишіть Тетяні в особисті повідомлення в соцмережах. Конфіденційність гарантована!

Нагадаємо, що колега Решетника і Боржемської Тетяна Висоцька відвезла свою дитину на передову до батька.

Раніше ми повідомляли, що українська матуся захистила навонароджену дитину грудьми під час обстрілу, Висоцька не стримує сліз.