Багато українських чоловіків після повномасштабного вторгення росії на териоорію суверенної України пішли боронити землю-неньку.

До лав захисників долучились і відомі особистості, такі як: Коля Сєрга, Андрій Хдивнюк, Тарас Тополя, Данієль Салем... Не винятком став і чоловік телеведучої "Вікна-новини" на СТБ Тетьяни Висоцької.

Тетяна Висоцька, фото: СТБ
Тетяна Висоцька, фото: СТБ

Наприкінці травня ведуча Вікна-новини на СТБ Тетяна Висоцька повернулася до рідного Києва, до роботи та єдиного новинного телемарафону. А днями їй разом із донькою вдалось відвідати чоловіка, який пішов служити в перші дні війни з росією, на позиціях під Києвом. Ведуча поділилася враженнями від поїздки:

Тетяна Висоцька на позиціях у чоловіка Олексія
Тетяна Висоцька на позиціях у чоловіка Олексія

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ми давно збиралися на позиції до Олексія, подивитися, як хлопці облаштувалися, окопалися. Екскурсією ми з донькою задоволені, усе зроблено масштабно. А позиція, на якій служить чоловік, стратегічна для столиці. Бліндажі, окопи, точки спостереження – донька все уважно роздивилася, тепер на власні очі переконалася, що тато її міцно захищає",- розповіла Тетяна.

Нагадаємо, що українська матуся захистила навонароджену дитину грудьми під час обстрілу, Висоцька не стримує сліз: "Дуже важко переживати".

Раніше ми повідомляли, що Григорій і Христина Решетник офіційно отримали "червону" книжечку - українці в шоці.

Також стало відомо, що Марина Боржемська зізналася, що після розлучення з Узєлковим дуже зацікавила молоденьких жеребців.