Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Зараз він у соціальній мережі Instagram знову поділився болем про Маріуполь, його рідне місто... в якому пройшло його дитинство та багато класних моментів. Андрій втратив практично все – загинула його мама, знищені спогади. І зараз, за ​​його словами, що цілком логічно, в житті Бєднякова триває один із найскладніших періодів.

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

Кожен українець підтримає думку телеведучого – ніхто, ніколи й ніяк не зуміє пробачити рашистам за те, що вони зробили і загалом – за початок повномасштабної війни.

Андрій Бедняков, фото: Instagram
Андрій Бедняков, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Просто місто-скелет. Дика лють охоплює", "І це називається звільнення", "Те місто, яке було до лютого житиме в наших серцях, жити не поки ми помремо, а поки ми не побудуємо все заново" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" ледве стримав сльози , згадуючи покійну маму та Маріуполь: "Ніхто не зможе мене образити".

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Бєдняков зізнався Кошовому з "Кварталу 95", як залишитися голим на сцені КВК: "Труси зірвали"

Знай.ua писав, Андрій Бєдняков розповів Євгену Кошовому з "Кварталу 95" мерзенну історію з Маріуполя: "Вже обоср*ся"