Відомий український гурт "Антитіла" зі своїм фронтменом Тарасом Тополею попрощалися з талановитим музикантом, загибель якого стала великим горем для них усіх.

У новому пості на сторінці колективу в Інстаграмі з'явилося повідомлення про смерть Дмитра Хомулка, якого усі називали Боб.

"Велика втрата для нашої команди. Вчора ввечері помер наш друг Дмитро Хомулко або як усі називали його - Боб. Боб - музикант, крутий саунд-продюсер, звукорежисер. Останні 8 років саме на студії Дмитра, Bobina records, Антитіла записували свої пісні і відточували звучання композицій.", - йдеться у повідомленні. Антитіла

Антитіла, instagram.com/antytila_official
Антитіла, instagram.com/antytila_official

Як розповіли музиканти гурту, Боб завжди підтримував їхні авантюри. Остання творча робота Боба – це перезведення і ремастерінг альбому MLNL для випуску його на вініловій платівці. Ця платівка обов‘язково вийде в пам'ять про нашого друга, пообіцяли його колеги.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Любили і поважали Боба за його талант, майстерність, витонченість у професійній діяльності, гумор, відданість і наполегливість. Вічна пам'ять! Співчуття рідним. Ми дуже сумуватимемо!", – ділиться директор гурту Сергій Вусик. Сергій Вусик

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" передбачив росіянам дуже сумний кінець: "Виходить годувати свиней-собак і двоголових курок"

Як повідомляв "Знай.ua", Alyosha здивувала давнім фото свого чоловіка Тараса Тополі з "Антитіл": "Зустріла тебе таким"

Також "Знай.ua" писав, гурт "Антитіла" розкрив свої плани - після війни все зміниться: "Перед нами стоїть багато викликів"