Відома з 2014 року українська льотчиця, а згодом народна депутатка Надія Савченко зараз захищає батьківщину, проте знайшла час й для свята

Як саме його відзначила, Надія показала у відео в соціальній мережі Tik Tok.

Надія Савченко
Надія Савченко

Як відомо, зараз Надія продовжує захищати Україну. Вона записала відео, в якому не уточнила де і з ким перебуває, бо не має на це права, проте вона підтвердила, що продовжує захищати рідну землю.

А нещодавно, на свято Івана Купала, вона записала нове відео. В якому вона у військовій формі з вінком на голові залізла у воду. Потім зняла вінок та пустила його на воду.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згідно зі стародавнім народним обрядом, в ніч на свято дівчата плели вінки з польових квітів та пускали його на воду. Якщо вінок тонув, то значить коханий розлюбив дівчину, якщо вінок далеко попливе, то значить дівчина вийде заміж за парубка із далеких земель. А якщо парубок хотів одружитися з дівчиною, то мав у воді упіймати саме її вінок.

Що сталося з вінком Надії, поки невідомо, також вона не ділиться подробицями особистого життя та невідомо, чи є в неї наречений. Судячи з того, що вона пустила вінок на воду, вона ще в пошуках.

@savchenkonadiya

Івана Купала

♬ KUPALA - alyona alyona & Jerry Heil & ela.

Нагадаємо, Надія Савченко знайшлася на фронті, пояснюючи "секретність" в умовах війни: "Все влучно...".

До слова, колишня нардепка Савченко проміняла діловий костюм на сукню з пишним декольте: "Надюха змінилася".

Раніше ми писали, що спіймана з підробленим сертифікатом Надія Савченко прийшла на мітинг проти щеплень: "Потрібно боротися..."