Під стіни Верховної Ради України прийшла колишня нардепка Надія Савченко і навіть сестру взяла з собою. За її словами, вона точно підтримує акцію. Також можна помітити, що всі свої заяви Надія озвучила українським журналістам стоячи зі стаканчиком кави або чаю в руці.

Про це стало відомо завдяки відео одного з українських видань, яке вже доступне в мережі YouTube.

Надія Савченко на мітингу проти вакцинації, скріншот: YouTube
Надія Савченко на мітингу проти вакцинації, скріншот: YouTube

"Держава порушує права людини: право на роботу, на освіту. Кожен має право вільно пересуватися країною, це право порушено. За всі права людини, які порушено потрібно боротися. Дана акція абсолютно мирна і адекватна", - заявила Надія Савченко.

Також Савченко прокоментувала вручення їй та її сестрі Вірі Савченко, підозри за використання підробленого сертифіката про вакцинацію. Йдеться про інцидент, який трапився просто в аеропорту Бориспіль, де жінок нібито підловили на використанні "підробленого" сертифіката про вакцинацію.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Жодного документа окрім закордонного паспорта громадянина України не було. Все інше, ПЛР-тест, якийсь сертифікат, це не документи які регламентуються законами України. Мета цієї справи - залякати народ за допомогою притягнення до відповідальності публічної людини. Точно можу сказати, що жодних підроблених документів ми не замовляли, не виготовляли, не купували і не використовували", — заявила Надія Савченко.

Раніше повідомляли, Надії Савченко та її сестрі вірі вручили підозру за підроблений сертифікат: намагалися пробратися в Україну.

Як повідомляв Знай.uа, у черзі на вакцинацію сотні українців влаштували тисняву, як за безкоштовними пиріжками: усюди крики і спітнілі тіла.

Знай.uа писав, "Покажіть оригінал": Надя Савченко пояснила на камеру, чому "підробила" ковід-сертифікати.