Війна та травма не стали перепоною для Олександра Данилюка, який нещодавно побрався з відомою дизайнеркою

Весільне фото опублікувала наречена Ліля Літковська на сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Пара не афішувала свої відносини. Проте, під час евакуації мами Лілії з окупованої Бучі, дизайнерка заінтригувала "коханим Сашею". Вона тоді написала, що її мамі чудом вдалося вибратися непоміченою з міста. А допомагав з евакуацією їй та іншим людям її коханий Саша.

Лілія Літковська, скриншот: Instagram Stories
Лілія Літковська, скриншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер стало відомо - це Олександр Данилюк. Для церемонії пара обрала символічну дату 07.07.2022. Подія відбулась в Софіївському соборі, біля нього зроблене весільне фото.

Варто зазначити, що наречений був на особливому весільному транспорті - інвалідному візку. Напередодні, 19 червня він на мотоциклі потрапив у аварію та зламав обидві ноги. Проте це не стало перешкодою для закоханих.

"7.07.22 Kyiv St.Sophia Cathedral Війна та Мир I wish peace to the Ukrainian land, and I wish my husband and I to create and multiply our love in this peace ❤️", - підписала публікацію Ліля.

В перекладі з англійської вона написала: я бажаю миру українській землі та бажаю, щоби ми з моїм чоловіком створили та примножили нашу любов у цьому світі.

Варто зазначити, що Олександр одружується вдруге. Перша його дружина Ольга Данилюк, режисерка зараз мешкає в Англії з двома їхніми синами. А у Лутковської є дочка від попередніх стосунків.

У коментарях до публікації пару привітали з урочистою подіє, зокрема відома акторка Ольга Сумстка написала:

"Лілечко, яке зворушливе фото!Ви неймовірні!Щасти вам!🙏🏻❤️"

Нагадаємо, Данилюк рассказал, как устроил встречу Зеленского с Макроном: "Позвонил в номер Елене Зеленской".

До слова, Валерію Залужному - 49: що відомо про головнокомандувача ЗСУ, який щодня працює заради перемоги України.

Раніше ми писали, що Сергія Лаврова виперли з G20 на Балі: державі терористу влаштували теплу зустріч