Відомий український актор, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 100 тисяч людей.

Нещодавно розгорівся новий скандал, цього разу між учасниками цього гумористичного проекту та актрисою, "Холостячкою" першого сезону Ксенією Мішиною, яку вони не посоромилися назвати матюкою. А зараз, мабуть, щоб не фокусувати увагу фанатів на цьому конфлікті, Єгор Крутоголов виставив нову публікацію.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Чоловік привітав із днем ​​народження генерала, головнокомандувача ЗСУ Залужного Валерія Федоровича.

Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram
Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Користувачі приєдналися до поздоровлень. А ми згадуємо, як в одному з інтерв'ю Залужний мріяв про те, щоб на танку проїхатися Червоною площею в Москві. І це обов'язково станеться після нашої перемоги.

Нагадаємо, Ксенія Мішина вирішила не терпіти хейт і розставити всі крапки у скандалі з "Дизель Студіо": "Люди, які знати не знали"

Як повідомляв "Знай.uа", Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" розчарувався в Ксенії Мішиної після грубих заяв на його адресу: "Прикро та огидно"

Знай.uа писав, Мішина відреагувала на образу Бланара з "Дизель Студіо", який назвав її "блудницею": точив зуб ще після "Холостячки"